YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

Ön Kayıt Sonrası Açılacak Yaz Okulu Dersleri (KESİN KAYIT)

2017-2018 YAZ OKULU KESİN KAYIT DUYURUSU

YAZ OKULU TAKVİMİ

KESİN KAYIT BAŞVURU TARİHİ............................. 27-28-29HAZİRAN 2018

YAZ OKULU BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHLERİ...............02 TEMMUZ-17 AĞUSTOS 2018

İlahiyat Fakültesi Yaz Okulu Ders Saat Ücreti 24,36 TL

Örnek: Kuran Okuma ve Tecvid IV Dersi 2 Saat *24,36=48,72TL bankaya yatırılacaktır. (Müfredattaki dersin saati kadar ücret yatırılacaktır. Örneğin dersin kredisi 3, dersin saati 4 ise ücret 4 saat üzerinden yatırılacaktır.)

Ön Kayıt Sonrası Açılacak Yaz Okulu Dersleri ve Ücretleri için Tıklayınız!!!

Fakültemizden Yaz Okulunda Ders Alacak Öğrencilerden İstenen Belgeler:

1-Başvuru Formu için  Tıklayınız!!!

2-Banka Dekontun Aslı (Dekontların arka yüzüne ad-soyad, okul numarası, ve bölümü yazılmalıdır.)

Not: Belgelerin Asıllarını 29 Haziran 2018 Cuma gününe  kadar Fakültemiz öğrenci işleri birimine (şahsen, posta-kargo ile, arkadaş vasıtasıyla) teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar evrakların elimize ulaşmamasında sorumluluk öğrenciye aittir.Faks kabul edilmeyecektir.

Diğer Üniversitelerden Gelen Misafir Öğrencilerden İstenen Belgeler

1-Başvuru Formu için Tıklayınız!!!

2-Banka Dekontun Aslı (Dekontların arka yüzüne ad-soyad, okul numarası, ve bölümü geldiği üniversitenin adı yazılmalıdır.)

3-Öğrenci Belgesi Aslı

4-Fakültemizden Yaz Okulunda Ders Alabilir İzin Yazısı Aslı (Fakültenizden istenecektir.)

5-Kimlik Fotokopisi (1 adet)

Yaz Okulu Ücreti Yatırılacak Banka Bilgileri (27-28-29 Haziran 2018 tarihleri arası yatırılacaktır.)

Halk Bankası Yozgat Şubesi

Hesap No: 06000041

İban No: TR73 0001 2009 7850 0006 0000 41

Şube Kodu: 0785

KESİN KAYIT:

1-(Kesin kayıt haftasında kontenjanı yeterli sayıda öğrenci sağlamayan dersler kapanacaktır, öğrenci kapanan ders için ücret yatırmışsa iade edilecektir, kapanan dersin yerine başka bir ders alınabilecek, ders değişikliği yapabilecektir.

2-Dekontları ve belgelerin asıllarını teslim eden öğrencilerin kayıtları Fakültemiz Öğrenci İşleri tarafından otomasyon sistemine işlenecektir.

3-Ön Kayıt yapmayan öğrenciler kesin kayıt yapamazlar.

4-Ders ücretleri Yozgat Şubesine yatırılacaktır. Diğer şubelerden yatırıldığında alınacak havale ücreti öğrenciye aittir.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR: