Ders Kayıtlarına İlişkin Önemli Duyuru

Ders Kaydı Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1-OBS den transkriptinize mutlaka bakınız.

2-Derslerinizi tek tek kontrol ediniz.

3-Ders seçimi yapınız ve almanız gereken tüm dersleri seçtiğinizden emin olunuz.

4-Seçtiğiniz derslerin kaçıncı sınıfa ait olduğunu, ders kodlarını ve derslerinizin adlarını kontrol ediniz.

5-Ders kaydınızı bizzat kendiniz, danışman hocanızla beraber yapınız.

6-Danışman hocanıza derslerinizi mutlaka kontrol ettiriniz.

7-Derslerle ve kayıtlarla ilgili tüm sorunlarda mutlaka danışman hocanızla görüşünüz.

8-Alttan kalan veya daha önceki yıllarda alamadığınız dersleri alıp almadığınızı kontrol ediniz.

9-Ders kaydınızda eksik veya fazla ders olup olmadığını kontrol ediniz.

10-Ders kaydınızın tamamlanıp tamamlanmadığını OBS den kontrol ediniz. Sistemde 2017-2018 Bahar kısmına bakınız ve danışman hocanıza teyit ettiriniz.

11-Ders kaydınız tamamlandığında OBS den transkriptinizin çıktısını alıp saklayınız.

12- İlahiyat 2. Sınıf öğrencileri Formasyon dersleri almayacaklar. Fakat İlahiyat 3. Sınıf seçmeli derslerden üstten ders alabilirler.

13- Ders çakışma durumlarında üstten veya dönem derslerini bırakıp alt dönemde bulunan dersleri almalısınız.

14- Arapça Hazırlık Sınıfta okuyan öğrencilerimiz ders kaydı yapmayacaklar.

NOT: İlahiyat İkinci Öğretim öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini yatırdıktan sonra en geç 16 Şubat 2018 Cuma gününe kadar dekontlarını Öğrenci İşleri birimine getirmelidir.