Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz için Duyuru

Fakültemize ÖSYS ile Yerleşen Öğrencilerin Kayıtları Hakkında Duyuru (Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler İçin Tüm Bilgiler)

Üniversitemiz İnternet sayfasında Yayınlanan Duyurusu

2017- ÖSYS İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

1- Kayıt Duyurusu için Tıklayınız!

2- E-Kayıt kullanma klavuzu için Tıklaynız!

3- Öğrenci numarası öğrenme ve Öğrenci Bilgi Sistemi (obs) şifre edinme için Tıklayınız!

4- Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz Fakültemizde 1 yıl Zorunlu Arapça Hazırlık Sınıfında öğrenim görmeleri gerekmektedir. Arapça Muafiyet Sınav Tarihi : 20 Eylül 2017 Çarşamba

Yurt başvuruları KYK internet sayfasından yapılmaktadır. Yurtlar, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlıdır. KYK Telefon: 444 1961

E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYDINIZIN OLUP OLMADIĞINI SORGULAMAK İÇİN BU LİNKE TIKLAYINIZ. (KİMLİK NUMARANIZLA SORGULAMA YAPABİLİRSİNİZ.)

Not: Muafiyet Sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz  18-19 Eylül 2017 tarihlerinde Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine dilekçeyle ibraz etmeleri önemle rica olunur.

Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesini yeni kazanan öğrenciler kayıtlarını  E-Devlet Sistemi üzerinde yapacaklardır.

E-Kayıt Tarihleri: 11-16 Ağustos 2017

E-Devlet Şifresi PTT şubelerinden alınabilmektedir.

E-Devlet Sistemine Giriş Yapmak İçin bu linke Tıklayınız.

E-Devlet Sisteminden kayıt yaptırdıktan sonra, kayıt yaptığınızı gösteren belgenin çıktısını alıp saklayınız.

Soru ve Cevaplar

Soru: E-Kayıt Yaptım, gelirken evrak getirmem gerekiyor mu?

Cevap: Fakültemize gelmelerine gerek olmayıp herhangi bir evrak getirmeyecektir.

Soru: Okulların Başlama Tarihi nedir?

Cevap: Dersler 18 Eylül 2017 tarihinde başlayacaktır.

Soru: Fakültenize E-Devlet Sistemi Üzerinden Kayıt Yaptırdım, Bundan sonra Neler Yapmam Gerekiyor.

Cevap: 05 - 17 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girip, ders kaydınızı yapmalısınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapıp, ders seçimi yaparak, Seçtiğiniz dersleri Danışman Onayına göndermelisiniz.

Danışman Hoca: Üniversite/Fakülte hakkında, ders kayıtlarında öğrencilere yardımcı olur ve İlgili konularda bilgilendirme ve yönlendirme yapar.

(Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu Tarafından Hazırlanmıştır.)

Soru:  Üniversiteye gelirken herhangi bir kitap/araç-gereç almam gerekiyor mu?

Cevap: Hayır. Ders esnasında hocalar sizi yönlendirecektir.

Soru: Harç Yatıracak mıyım?

Cevap: İkinci öğretim öğrencileri, öğrenim ücretlerini akademik takvimde belirlenen ders kayıtları döneminde (05-17 Eylül 2017 tarihleri arası) obs.bozok.edu.tr adresinden edindikleri 11 rakamlı öğrenci numaraları (öğrenci numarasının başında bulunan (o) harfi hariç) ile herhangi bir Halkbank şubesinden ödeyeceklerdir.

Danışman Hoca Listesi daha sonra ilan edilecektir. (Ders Kayıtlarından önce mutlaka ilan edilir.)