2017 - ÖSYS İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT TARİHLERİ: 11-16 AĞUSTOS- 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPABİLİRLER.

KAYIT TARİHLERİ: 14 AĞUSTOS -18 AĞUSTOS 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

ŞAHSEN MÜRACAAT İLE KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1-Şahsen müracaat ile kayıt yaptıracak adayların öncelikle http://obs.bozok.edu.tr/ogrenci/ogr0216/default.aspx?lang=tr-TR adresinden TC Kimlik No ile sorgulama yapıp Öğrenci Nolarını ve şahsen veya e-devlet üzerinden kayıtlanmalarına engel teşkil eden bir durum var mı öğrenebilirler.

2-E-Kayıt sisteminde sorunu olmayan adaylardan kayıtlarda diploma, ösys sonuç belgesi, fotoğraf gibi kayıt belgeleri istenmemektedir.

3-E-Kayıt sisteminde durumları sorunlu olan adaylar;

*Mezuniyeti ile ilgili sorunu olan adaylar, ortaöğretim diplomanın aslı veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin aslını getireceklerdir.

*Askerlikle ilgili sorunu olan adaylar, askerlik şubelerinden ilişiği olmadığını gösteren belge getirecektir

*Eş değer bir yükseköğretim kumunda kayıtlı olan öğrenciler, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan kayıtlarını sildirmeden kayıt yaptıramayacaklardır.

ARAPÇA MUAFİYET SINAVI 20 EYLÜL 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

DERS KAYITLARI

Yeni kayıt yaptıran öğrenciler, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ders kayıtlarını 05-17 Eylül 2017 tarihleri arası öğrenci bilgi sistemi (obs) üzerinden yapacaklardır.

1- Kayıt Duyurusu için Tıklayınız!

2- E-Kayıt kullanma klavuzu için Tıklaynız!

3- Öğrenci numarası öğrenme ve Öğrenci Bilgi Sistemi (obs) şifre edinme için Tıklayınız!