Tek Ders Üç Ders Sınav Hakkında Duyuru

* Dilekçe örneği için Tıklayınız!!!

* Dilekçeler daha sonra fakülteye dilekçenin aslını teslim etmek kaydıyla,  faks yolu ile de gönderilebilir. Dilekçenizi faks yoluyla gönderdiğiniz taktirde ulaşıp ulaşmadığını fakülteye telefon ederek sekreterden doğrulayınız.

* 15.11.2012 tarihinden önce kayıtlanmış öğrencilerin üç ders sınavı hakkı, bu tarihten sonra kayıtlanmış öğrencilerin tek ders sınavı hakkı vardır.

*NOT: YÖNETMELİKTE TANINAN 5 İŞ GÜNÜ DİLEKÇE VERME SÜRESİ, AKADEMİK TAKVİMDE SINAV TARİHİNDEN SONRAYA RASTLADIĞI İÇİN VE SINAV PROGRAMI HAZIRLANMASINA SÜRE KALMADIĞI İÇİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN SORUN YAŞAMAMAK ADINA, NOTLARI KESİNLEŞMESE DAHİ, DİLEKÇELERİNİ 20 OCAK 2020 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ SAATİ SONUNA KADAR  MUTLAKA VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Telefon: 0 (354) 242 11 20
 Faks:    0 (354) 242 11 21