ETKİNLİKLER

İlahiyat Fakültesi Alan Söyleşileri - 1 " İslami Disiplinler Arasında Tasavvufun Yeri "

Fakültemiz bahar döneminde öğrencilerimizin bilgi görgü ve akademik yönlerini geliştirmek için İlim ve Ahlak Topluluğu Öğrenci Kulübü ile her ay online olarak İlahiyat Alan Söyleşileri başlığı altında iki farklı konu ve alanında uzman konukların katılımı ile etkinlikler yapılması planlanmıştır.

*20 Mart 2021 Cumartesi saat 20.00 da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreteri, sayın Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE ile İslami Disiplinler Arasında Tasavvufun Yeri konulu ilk söyleşi gerçekleştirilecektir.

*27 Mart 2021 Cumartesi saat 20.00 da Gazi Üniversitesi Rektörü, sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ ile Hoca Ahmet Yesevî konulu söyleşi gerçekleştirilecektir.

Not: Söyleşilerimiz www.boysis.bozok.edu.tr ve  yobutv.bozok.edu.tr adreslerinden canlı olarak yayımlanacaktır.

16.03.2021 17:18