DUYURULAR

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile (ek madde-1 ile) Yatay Geçiş Sonuçları

Yatay Geçiş Sonuçları İçin Tıklayınız!!!

Açıklama:Yatay geçiş ile kayıt hakkı elde eden Fakültemiz öğrencileri de 10-12.02.2020 tarihlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

*Kesin kayıt işlemi yapıldıktan sonra öğrenci fakülteye gelerek ders muafiyeti dilekçesi vermesi gerekmektedir.

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE

YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

Başlangıç

Bitiş

Birimlerce Sonuçların İlan Edilmesi

07.02.2020

Kesin Kayıt Tarihi

10.02.2020

12.02.2020

Evrak Teslim Merkezi: İlgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu

Kayıt Merkezi: Bozok Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Erdoğan Akdağ Kampüsü Rektörlük İdari Birimler Binası

NOT: İlçelerde bulunan Meslek Yüksekokullarının kayıtları kendi birimlerinde yapılacaktır.

Kesin Kayıt Sırasında İstenen Belgeler

1-Kimlik Fotokopisi

2-2 adet Vesikalık Fotoğraf (Fotoğraflar tarandıktan sonra görüntünün net olmamasından dolayı çoğaltılan fotoğraflar kabul edilmeyecektir.)

3-Kayıtlı Olunan Üniversiteye Ait Kimlik

4-Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge