2019-2020 BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT DUYURUSU

MAZERET KAYIT YENİLEME BİTİŞ TARİHİ

10 ŞUBAT 2020

14 ŞUBAT 2020

2019-2020 Bahar Dönemi Ders Kayıt Duyurusu için TIKLAYINIZ!!!

Öğrenciler belirlenen katkı payı/öğrenim ücretini 03 Şubat-09 Şubat 2020 tarihleri arasında herhangi bir Halkbank şubesinden öğrenci numaraları ile yatırmaları gerekmektedir.

Açıklama:

1-Fakültemiz Hazırlık Sınıfı öğrencileri ders kaydı yapmayacaklar. Hazırlık Sınıfında öğrenim ücretleri yatırması gerekenler ödemelerini 03-09 Şubat 2020 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Katkı payını ödemeyenler bahar dönemleri devam edemezler.

2-Fakültemiz Hazırlık Sınıfları hariç İlahiyat Programında öğrenim gören öğrencilerimiz A şubesinde okuyanlar 1. grup dersleri (zorunlu dersler için) B şubesinde okuyan öğrencilerimiz ise 2. grup derslerini seçmeleri gerekmektedir.

3-Ders kayıtlarını yaparken Fakültemiz web sayfamızda ilan edilen ders programlarına göre ders kayıtlarınızı yapmanız gerekmektedir.Her hangi bir sorun durumunda sorumlu danışman hocanıza iletmelisiniz. Ders çakışmaları durumunda alt dönem derslerini öncelikle seçmeniz gerekmetedir.Ders kayıtlarını yaptıktan sonra almanız gereken dersleri ders müfredatlarınıza göre kontrol etmelisiniz.

4-Öğrencilerimizin eğer herhangi bir değişiklik oldu ise Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı telefon ve email adreslerini mutlaka güncellemeleri gerekmektedir. Aksi taktirde ders kayıtları yapılırken danışmanların öğrenciye ulaşamadığı durumlarda sorumluluk öğrenciye aittir. Danışmanların ders kaydı ile ilgili OBS'den gönderdiği mesajları okuyunuz, gerekli hallerde danışmanınıza dönüş yapınız.

5-Ders kayıtları bitiminden sonra Katkı paylarının / Öğrenim ücretlerinin yatırıldığına dair banka dekontları, öğrenimin başladığı hafta Fakültemiz öğrenci işleri bürolarınca teslim alınacaktır.

ÖĞRETMENLİK UYGULAMA DERSİ GRUPLARI İÇİN TIKLAYINIZ!!!

2019-2020 Bahar Dönemi Danışmanlık Listeleri için Tıklayınız!!!

Ders Programları için Tıklayınız!!!

Katkı Payı Ücretleri için Tıklayınız!!!

11.02.2020 10:02